Salgsbetingelser

Aftalevilkår og oplysningspligt

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse. Du kan altid genfinde dine ordrer ved at logge ind på din brugerprofil, hvis du har oprettet en sådan.

Horsefair har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Priser

Alle priser er, ved levering i Danmark, gældende udsalgspriser inkl. moms. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk.

Generelle rabatter

Vi yder rabatter til alle kunder i form af forskellige kampagner. Hvis der er rabat på en vare, vil rabatten allerede være fratrukket prisen, som vises på sitet. På den måde er prisen du ser, altid “Din pris”. Dette følger gældende retningslinjer fra forbrugerombudsmanden.

Betaling

Du kan vælge at betale på følgende måder:

Med kort

Dankort, VISA/Dankort, VISA. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.

Horsefair PayPal til at håndtere alle køb på www.horsefair.dk. PayPal bruger nogle af de mest effektive krypteringsværktøjer på markedet. De overholder de internationale standarder PCI (Payment Card Industry) og CISP (Cardholder Information Security Program) for databeskyttelse.

Det er gratis at betale med PayPal i danske kroner, uanset om du bruger din saldo eller et tilknyttet kort. Vi pålægger sælger et gebyr for vores behandling af transaktionen. Som køber betaler du udelukkende et gebyr, hvis dit køb indebærer en valutaveksling.

Handler du med Dankort eller VISA/Dankort er der intet kortgebyr.

Gavekort

Såfremt du har købt et gavekort gælder dette 3 år fra udstedelsesdatoen.

 

Forsendelse i Danmark og udlandet

Til adresser i Danmark, sender vi din bestilling med Post Danmark, som brev eller pakke, afhængig af størrelse og vægt.

Til adresser i udlandet, sender vi din bestilling med PostDanmark.

Leveringstiden fremgår af den enkelte vare (normalt max. 1-10 hverdage). Bemærk;  Din ordre sendes først, når den er samletDin ordre afsendes først, når den er samlet. Det betyder, at vi afventer, at alle de bestilte varer er ankommet til vores lager, før vi afsender ordren. Det kan derfor være hurtigere for dig, at lave særskilte ordrer på varer, der endnu ikke er udkommet, eller som har ukendt leveringstid.

Levering til udlandet

Hvis du bestiller med levering til udlandet, vil din ordre blive afsendt inden for 1-10 hverdage . Vi er desværre ikke herre over de lokale udbringningsforhold, så derfor kan vi ikke love en bestemt leveringstid ved udlandslevering!

Forsendelse

Gila Horsefair har en enhedspris for alle forsendelser på 55 kr. til Danmark

Dog fragtfrit ved køb over 1200,-

Systemet regner selv porto ud, hvis du bestiller til andre lande.
Bemærk! Ved levering uden for EU kan det nationale toldvæsen opkræve told og moms af forsendelsen. Horsefair er ikke ansvarlig for, om det nationale toldvæsen opkræver dette beløb eller ej. Nogle gange opkræver toldvæsenet beløbet fra transportøren, som derefter opkræver det af modtageren.

Retur- og fortrydelsesret

Horsefair yder 12 måneders returret fra det tidspunkt, hvor varen modtages. Hvis du returnerer, skal varerne være i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Emballagen skal være ubrudt. Kopi af faktura skal vedlægges.

Du kan fortryde et køb ved at returnere varen til den angivne returadresse.

Fragtudgiften ved at returnere varen til Horsefair påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage en anvisning på det betalte beløb.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig.

Reklamationer kan meddeles på telefon 2868 4767 eller per e-mail: horsefair@gmail.com. Du kan udnytte din reklamationsret ved at sende varen retur. Vi betaler din udgift til forsendelse, hvis vi har leveret en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købesummen tilbage.

Det med småt

Aftaler med Gila Horsefair indgås på dansk.

Når du handler fysiske varer på www.horsefair.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

Ansvarsfraskrivelse

Gila Horsefair kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer mv.

I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure forbeholder Gila Horsefair sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen, eller udskyde leveringen.
Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben af en hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for Gila Horsefairs kontrol, og som påvirker Gila Horsefairs muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.